Heeft uw organisatie behoefte aan tijdelijke fiscale ondersteuning? Dat kan al vanaf één dag per week! Bent u benieuwd wat TAX! voor u kan betekenen?

De implementatie van fiscale wet- en regelgeving
De implementatie van fiscale wet- en regelgeving binnen een organisatie is een kunst. Het verkrijgen van een gedegen advies is vaak de eerste stap in de goede richting, het implementeren van dit advies in de organisatie het logische vervolg. Een periodieke controle op het voldoen aan relevante fiscale regels maakt de cirkel compleet.

Door vele jaren ervaring als (interim) fiscalist weten de adviseurs van TAX! wat er nodig is om de juiste stappen te doorlopen en te zorgen dat de fiscaliteit geborgd wordt binnen uw organisatie. TAX! helpt u niet alleen met fiscale vraagstukken die er nu spelen, maar zorgt ook dat uw medewerkers nu en in de toekomst in staat zijn de fiscale aspecten binnen uw organisatie zelf te signaleren.

Voor het in kaart brengen van risico’s en kansen
Het betalen van belasting is in elke organisatie aan de orde. Het onderzoeken van de fiscale kansen en risico’s is om die reden voor elke organisatie aantrekkelijk. Onze ervaring leert dat het voor veel organisaties op korte termijn een financieel voordeel en voor de toekomst structurele besparingen kan opleveren. Ook in tijden van bezuinigingen kan een interim fiscalist daarom voor uw organisatie zeer interessant zijn.

Voor tijdelijke invulling van uw fiscale functie
TAX! biedt op maat oplossingen voor tijdelijke invulling van de fiscale functie binnen uw organisatie. Dit kan bijvoorbeeld een uitkomst bieden bij tijdelijke afwezigheid van een medewerker of ter overbrugging van een periode waarin u op zoek gaat naar een vaste kandidaat voor de functie. Ook ter verkenning van structurele bezetting van een fiscale functie binnen uw organisatie kunnen wij u door middel van tijdelijke ondersteuning verder helpen.

Behoefte aan tijdelijke fiscale ondersteuning?
Bent u benieuwd wat de tijdelijke ondersteuning van TAX! voor uw organisatie kan betekenen? Vraag nu een vrijblijvend een gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

vraag-aan